Diensten

BtB Consultancy BV gaat verder dan andere advieskantoren. Wij geven u advies en begeleiden u door de hele implementatie fase als u daadwerkelijk processen en systemen wilt invoeren. Hierdoor werken we met u aan duurzame oplossingen op het gebied van personeelsmanagement, organisatieontwikkeling, arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. Zo kunt u optimaal profiteren van de zeer uitgebreide kennis van BtB Consultancy BV.

Onze uitdaging en ‘unique selling point’ ligt met name in het toepassen van professionele instrumenten die BtB Consultancy BV als maatwerk voor uw onderneming kan aanbieden. Door analyse van het organisatiegedrag brengen wij de interne sterkten en zwakten van uw onderneming in kaart, zodat u vroegtijdig kunt reageren op de kansen en bedreigingen in de omgeving. Met ons advies wordt uw organisatie versterkt en bent u in staat om adequater te reageren op de snelle omgevingsveranderingen.

Door onze aangereikte adequate instrumenten kunt u uw medewerkers adequaat aansturen en werken de medewerkers effectiever samen, krijgen meer zelfvertrouwen door het vrijmaken van positieve energie. U bent sneller en intentioneel in staat om uw organisatiedoelstellingen te realiseren.