Over ons

btb-consultancyIn januari 2009 ben ik gestart met het bedrijf TWL training en advies. Dit bedrijf groeide, ondanks de zware economische druk, in een korte tijd uit tot een succesvol bedrijf dat zich met name richt op bedrijfstrainingen en advisering. Het is een gegeven dat er veel concurrenten zijn in de consultancy markt, maar deze omstandigheden hebben mij geïnspireerd om een uniek eigentijds concept te ontwikkelen. Hiermee heb ik de kansen in de markt gegrepen, waarbij de gekozen aanpak nagenoeg direct zal leiden tot goede resultaten voor uw bedrijf.

In 2012 werden de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met de start van het bedrijf BtB Consultancy BV. Dit bedrijf is ontstaan doordat steeds meer bedrijven in moeilijkheden kwamen ten gevolge van de economische crisis. Daar wilde ik iets aan doen. BtB Consultancy BV biedt professioneel advies en ondersteuning bij het vinden van een antwoord op uw bedrijfsmatige vragen op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau. Onze praktische- en theoretische kennis is actueel. BtB Consultancy BV richt zich op de praktijk en de theoretische kennis wordt actueel gehouden door vraagstellingen binnen ons vakgebied te delen met de beste professionals en ‘best practice’. We hebben regelmatig contact met diverse internationale universiteiten, zoals Erasmus te Rotterdam en Harvard (US).

Ik richt mij met name op de ontwikkeling van bedrijven naar World Class niveau. De volgende bedrijven, zoals Caradon, ISG,  hebben dit  niveau reeds bereikt. Daarnaast houd ik mijn kennis actueel in de vorm van universitair (freelance) docent MBA-, Lean Six Sigma in Rotterdam en Utrecht.

BtB Consultancy BV werkt bij uitstek praktijkgericht en spreken de taal van de directie, het management en haar medewerkers, daardoor (her)kennen wij uw vraagstukken. Samenwerking met de opdrachtgever staat centraal, waarbij wij direct aansluiten op uw verwachting. Het rendement van het professionele advies en de daadwerkelijke implementatie laat zich optimaal vertalen naar het bedrijfsrendement.

Vanaf 1 januari 2013 is Xavier Vlake partner in het bedrijf. Xavier heeft zijn Master behaald aan de Universiteit in Maastricht en is gespecialiseerd in Arbeidsrecht en Sociaal Zekerheidsrecht. Door Xavier aan het bedrijf toe te voegen kunnen we onze kennis en vaardigheden nog breder ten dienste stellen.